ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΩΡΑΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ"

ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Τ/Φ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6972907050, 6974876511.

Είπαν για την ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ

ΑΛΕΞΝΑΔΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ - ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 16-17 ΑΠΡ 2010

Με τέτοιας ποιότητας αφιερώματα, όπως αυτό που παρακολουθήσαμε αυτό το 2ήμερο, οι Πατρίδες των Έλλήνων όχι μόνο δεν θα είναι αλησμόνητες αλλά ούτε και θα θεωρούνται χαμένες. Γιατί οι καρδιές των επιγόνων αυτών των Πατρίδων, χτυπούν δυνατά, γεμάτες μνήμες και συναισθήματα.

Τερψιχόρη, σε συγχαίρω για αυτό το εξαιρετικό αφιέρωμα που μας προσφέρατε.

 

ΤΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟ 19/07/2009

Πέρασα θαυμάσια απόψε, απολαμβάνοντας την παράσταση της Τερψιχόρης. Πιστεύω ότι ο Αλέκος Σακελλάριος κάπου ψηλά απο τον ουρανό μας βλέπει συγκινημένος, γιατί η παρουσία τόσο πολύ κόσμου απόψε στη Ράχη Λεχαίου είναι τιμή και αναγνώριση για το έργο του και τη προσφορά του. Το αφιέρωμα της Τερψιχόρης το χαρακτηρίζω ως εξαιρετικό. Είμαι βέβαιη για την λαμπρή πορεία του συλλόγου σας, και στο μέλλον.
 

ΝΙΚΟΣ ΤΑΓΑΡΑΣ-ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟ 19/07/2009

Απόψε θυμηθήκαμε πολλές και καλές στιγμές απο τις ταινίες του Αλέκου Σακελλάριου. Μέσα απο τις ταινίες και τα τραγούδια του ο Αλέκος Σακελλάριος είναι πάντα διαχρονικός και ανθρώπινος, γιατί μιλούσε στη ψυχή και άγγιζε την καρδιά των ανθρώπων
Συγχαίρω την Τερψιχόρη που είχε την πρωτοβουλία να τιμήσει έναν μεγάλο Έλληνα της τέχνης και του πολιτισμού. Συγχαίρω και τα παιδιά της Τερψιχόρης και τα μέλη της, γιατί εκπέμπουν ποιότητα και ήθος.

 

 
Χ.Κ. Ζήρειας (Σαλέ)
ΧΚ ΖΗΡΕΙΑΣ